Tvrtka

BrodPlast d.o.o. - Slavonski Brod

BrodPlast osnovan je kao samostalna zanatska radnja 17.02.1988. godine u Slavonskom Brodu. Na samome početku jedini zaposleni bili su osnivači BrodPlast-a (supružnici Katavić). Proizvodnju su počeli na rabljenom stroju za vrećice, a bavili su se proizvodnjom vrećica za opću uporabu (zamrzivač vrećice, vreće za smeće, vrećice tregerice itd.). S vremenom je g. Katavić izradio još jedan stroj po vlastitim nacrtima, poprilično primitivnog izgleda i načina rada, ali svrsi shodnoga (zanimljivo je napomenuti da je taj isti stroj povremeno još u uporabi).

Krajem 1988. godine počinju s proizvodnjom proizvoda brizganjem (ručke za vrećice, jednokratne žličice…). Proporcionalno s njihovim naporima i radom, raste potražnja za spomenutim proizvodima, a isto tako i potreba za novim zaposlenicima i proširenjem poslovnog prostora i pogona. Zahvaljujući svojoj upornosti i posvećenosti poslu uspjeli su opstati i početkom devedesetih. Angažmanom od strane Hrvatske vojske početkom devedesetih, kada su proizvodili njima potrebne proizvode, uspjeli su prebroditi i taj period. Nakon vrlo teškog razdoblja i vremena potrebnoga za oporavak, polako šire svoje poslovanje proširujući asortiman proizvoda kao povećavajući broj zaposlenih.

Skoro 30 godina nakon, uz puno uloženog truda, vremena i strpljenja, BrodPlast vl. Imro Katavić mijenja pravni oblik te od 01.01.2017.posluje kao d.o.o. gdje gospodin Željko Katavić preuzima vodstvo pod čijim se menadžmentom tvrtka ubrzano razvija i širi. Danas je BrodPlast od malog obrta postao obiteljska tvrtka koja zapošljava 70 zaposlenih.

U proizvodnom pogonu nalazi se 8 strojeva za injekcijsko prešanje plastike, 3 stroja za izradu PE vrećica i 3 stroja za termo formiranje plastike. Osim plasmana proizvoda na područje cijele Hrvatske posebna se pozornost posvećuje izvozu te svoje proizvode plasiramo na područje Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne gore, Slovenije i Njemačke.

Misija


Kupcima biti prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna tvrtka. To postižemo tako što svakom kupcu nudimo najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetnih roba s naglaskom na omjer cijene i kvalitete Prateći interese, potrebe i želje kupaca ali i trendove na tržištu u svom razvojnom ciklusu svakodnevno aktivno djelujemo na svim područjima potrebnim za ispunjenjem ključnog cilja naše misije,

  • kvaliteta i kvantiteta ponude
  • povoljnost i ugodnost kupovine
  • razvoj distribucije kroz LDC
  • razvoj ljudskih potencijala
Mi u BrodPlast-u svjesni smo svoje odgovornosti prema okolišu, i tu odgovornost uvijek uključujemo u sve svoje poslovne aktivnosti. Posebno smo fokusirani na efikasno korištenje raspoloživih prirodnih resursa. Na taj način želimo zadržati što nižu razinu utjecaja na okoliš i to postižemo ulaganjem u najmodernije strojeve i sustave proizvodnje. Preuzimanje ekološke i društvene odgovornosti važna je sastavnica naše poslovne politike. Ona započinje odabirom sirovina, nastavlja se s operativnim procesima i odnosom prema našim djelatnicima, te završava društvenim angažmanom.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Nastavkom prihvaćate uvjete korištenja. više

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Nastavkom prihvaćate uvjete korištenja.

Zatvori